Agenda
 

dimecres
25  setembre  2019

Diàleg Joves i creació: transformant la Mediterrània

Joves escriptors i il·lustradors del Líban, Tunísia, França, Síria, Polònia, Egipte, Grècia, Jordània, Letònia i els Països Baixos debatran a l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) sobre la força i els límits de la literatura i l’art fet per joves a l’hora d’impulsar la igualtat de gènere i canvis en les societats europees i mediterrànies.
Obert al públic i moderat per la periodista Virtu Morón, en el diàleg participaran els guanyadors dels dos concursos internacionals adreçats a joves convocats enguany per l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed): el concurs literari Un Mar de Paraules i el concurs artístic Drawing 4 Equality. També hi prendran part els altres set joves finalistes del concurs literari i joves creadors de Barcelona.

L’acte es tancarà amb una performance de l’artista Mohammad Othman, que il·lustrarà fragments dels millors relats mentre aquests són recitats. A més, es podrà visitar l’exposició «Drawing 4 Equality: desafiant els rols de gènere a ambdós costats de la Mediterrània».

L’acte comptarà amb la participació de Joandomènec Ros, president de l’IEC; Nabil Al-Sharif, director executiu de la Fundació Anna Lindh per al Diàleg entre Cultures (Alexandria), i Josep Ferré, director general en funcions de l’IEMed.

Lloc: Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC

Hora:19 h 

Organització: IEMed