Agenda i actes
Jornada ACCA 2022:«Seguretat alimentària i canvi climàtic»
Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
Sala Pere i Joan Coromines de l'IEC
La jornada començarà a les 16 h amb la benvinguda i presentació dels ponents a càrrec de Montserrat Rivero, presidenta de l’ACCA. Seguidament, Carmen Chacón, subdirectora general de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut de la Generalitat de Catalunya, farà la presentació del Pla de Seguretat Alimentària de Catalunya 2022-2026.
A les 16.45 h començarà la taula rodona moderada per José Juan Rodríguez, catedràtic de nutrició i bromatologia de la UAB. Hi participaran: Vicente Sanchis, catedràtic de microbiologia de la UdL, «Micotoxines i aliments»; Virginia Aragón, de l’IRTA, «Resistències a antibiòtics i gestió a la producció animal», i Adam Martín, periodista especialitzat en temes de salut, «Seguretat alimentària i canvi climàtic als mitjans de comunicació».
Finalment, a les 18.15 h, es presentarà el llibre Antecedentes de la industria dietética en España. Alimentos-medicamentos, de Josep Boatella, catedràtic de nutrició i bromatologia de la UB.