dijous

27

maig


10 h

 

Virtual

10 h

Conscient de la importància de la terminologia en la comunicació de la COVID-19 a la població, la Societat Catalana de Terminologia (SCATERM) ha decidit dedicar la seva divuitena jornada —una matinal de tres hores— a aquest tema. 

La benvinguda de la jornada serà a càrrec d’Ester Bonet, presidenta de la SCATERM, i M. Teresa Cabré, presidenta de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Tot seguit, Sergi Cortiñas, president de la Societat Catalana de Comunicació i director de l’Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra, impartirà una conferència sobre terminologia i comunicació de la COVID-19 des del punt de vista del periodisme científic, a la qual seguirà un petit debat.

Després d’una pausa, la segona part de la jornada consistirà en una taula rodona titulada «La COVID-19, revulsiu per a replantejar-se el paper de la terminologia en la comunicació especialitzada a la població», en la qual participaran M. Antònia Julià (cap de projectes de l’àmbit biomèdic del TERMCAT), Elisabet Garcia (gerent d’Innovació de l’Àrea de Ciutadania, Innovació i Usuari del Servei Català de la Salut), Gabriel Heras (metge especialista en medicina intensiva i director del projecte HU-CI) i Núria Comas (assessora lingüística de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisual). Rosa Estopà, professora de la Universitat Pompeu Fabra i vicepresidenta de la SCATERM, serà l’encarregada de moderar la taula rodona. Per acabar, Ester Bonet clausurarà la jornada.

Podeu veure el cartell aquí.

Més informació aquí. 

Organitza: 


Agenda

dimarts

21

març
 

10.30 h

dimarts

21

març
 

19 h

dijous

23

març
 

18 h

dijous

23

març
 

18.30 h

divendres

24

març
 

17.30 h

dissabte

25

març
 

9 h

dissabte

25

març
 

9.30 h

dijous

30

març
 

19 h


‹‹123