dissabte

2

octubre


16.30 h

 

Alcora (Castelló)

16.30 h

La Plataforma Castelló per la Llengua, de la qual l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) és una part molt activa, ha arribat als deu anys d’activitats i ho vol celebrar amb tota normalitat: normalitat en les activitats i normalitat lingüística. El 2 d’octubre comencen els actes en commemoració del 89è aniversari de les Normes de Castelló, que tindran lloc al municipi de l’Alcora (Castelló).

L’Alcora acollirà enguany l’acte central de la commemoració de la signatura de les Normes de Castelló. La plataforma recupera la tradicional Fira d’Entitats, les activitats i els tallers infantils i una actuació de gran format. Els actes programats, que tindran lloc a la Pista Jardín de l’Alcora, començaran a les 16.30 h i s’allargaran fins a la 1 h de la nit. De les 16.30 h a les 19 h tindrà lloc la Fira d’Entitats, amb jocs infantils i activitats com un taller de construcció d’instruments musicals i l’actuació del contacontes Felip Kervarec. A partir de les 22 h començarà la part més festiva dels actes amb les actuacions musicals de Meter Band, El Diluvi i La Trocamba Matanusca.

El lema d’aquest aniversari, «Al carrer, en valencià!», fa referència a la necessitat que el valencià tingui una bona salut: el seu ús ha de ser majoritari en la societat, és a dir, s’ha d’usar amb normalitat en tots els àmbits de la vida diària.

La cloenda de la commemoració es farà pel desembre i consistirà en un homenatge als signataris de les Normes de Castelló, que tindrà lloc a la Casa Matutano de Castelló de la Plana.

Podeu fer la vostra inscripció ací.

Més informació aquí. 

Organitza: 


Agenda

dijous

9

desembre
 

18.30 h

dissabte

11

desembre
 

18 h

dilluns

13

desembre
 

18 h

dilluns

13

desembre
 

18 h

dimarts

14

desembre
 

10 h

dimarts

14

desembre
 

17 h

dijous

16

desembre
 

19 h

divendres

17

desembre
 

18 h


‹‹12