dilluns

14

juny


18.30 h

 

Virtual

18.30 h

Tertúlia amb motiu de la publicació de l’obra Efecto barrio. Segregación residencial, desigualdad social y políticas públicas en las grandes ciudades ibéricas (València, Tirant lo Blanch).

L’increment de les desigualtats socials comporta un agreujament de la segregació residencial, que no només reflecteix les diferències socials, sinó que contribueix de manera decisiva a mantenir-les i incrementar-les. D’aquesta manera, la segregació incideix en la desigualtat de la ciutadania en els àmbits de l’habitatge, l’educació, les oportunitats laborals, l’accés a l’energia i també de la salut, com ha evidenciat la crisi econòmica i social provocada per la pandèmia de COVID-19.

L’obra proposa un recorregut per la realitat de la segregació residencial i els seus efectes en les grans ciutats ibèriques i fa referència particularment al cas de la Barcelona metropolitana. La investigació ofereix claus per a la comprensió de les conseqüències socials d’aquest fenomen, així com la relació que té amb la distribució territorial dels recursos públics, les dotacions d’equipaments i les actituds polítiques de la ciutadania.

Més informació.

Organitza: 


Agenda

dilluns

14

juny
 

18 h

dilluns

14

juny
 

18.30 h

dilluns

14

juny
 

19 h

dimarts

15

juny
 

19 h

dimarts

15

juny
 

19 h

dimecres

16

juny
 

9.30 h

dijous

17

juny
 

11 h

divendres

18

juny
 

9.30 h


‹‹12