dimecres

7

juliol


20 h

 

Teatre de l’Institut Français de Barcelona

20 h

El 22 d’octubre de 2021 farà cent anys que Georges Brassens va néixer a Seta (França). L’efemèride convida a homenatjar un artista que ens ha deixat una obra d’una qualitat extraordinària, tant musical com poètica.

L’acte, que ha sumat els esforços de l’Institut Français i l’Institut d’Estudis Catalans, serà el dia 7 de juliol de 2021 i consistirà, d’una banda, en uns parlaments breus sobre la figura de Brassens i el seu impacte a Catalunya i, de l’altra, en la presentació de diverses cançons representatives de l’esperit de poeta, d’home lliure i d’observador que tingué Brassens, que fou un observador crític, punyent i divertit alhora dels comportaments humans i de les flaqueses pròpies. Hi seran presents els amors —sovint fugissers—, la crítica moral de la guerra i la injustícia, l’individualisme i la fidelitat als amics, l’admiració per la dona i el tema de la mort. La majoria de versions catalanes hi seran presentades per primer cop. Hi actuaran diversos artistes i els presentarà —i també hi actuarà— la gran Carme Sansa.

La presentació serà a càrrec de M. Olivier Ramadour, cònsol general de França a Barcelona. Seguidament, hi haurà un diàleg entre Miquel Pujadó i Jaume Terradas. A continuació, hi haurà actuacions de Xavier Pons, Carme Sansa, Miquel Pujadó, Roger Puig, Alba Bold amb Moisés Cuadrado, i Alba Bold amb David Benito i Victor Van den Eynde. Per acabar, clourà l’acte Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans.

Aquest acte ha estat preparat per Jaume Terradas i Serra, membre de la Secció de Ciències Biològiques de l’IEC.
 
Podeu obtenir les entrades aquí.

Més informació.

Organitza: 


Agenda

dilluns

20

setembre
 

19 h

dimarts

21

setembre
 

17.30 h

divendres

24

setembre
 

21 h

dissabte

25

setembre
 

18.30 h

dilluns

27

setembre
 

18 h

dilluns

27

setembre
 

19 h

dimecres

29

setembre
 

19 h

dijous

30

setembre
 

15 h


‹‹123