Torna a l'agenda

Presentació dels treballs guanyadors del Premi Joan Vilà-Valentí de Geografia i del Premi Lluís Casassas i Simó de la Societat Catalana de Geografia

Organització:

Secció de Filosofia i Ciències Socials

dimarts 30 abril 2024
18 h

 Sala Pere i Joan Coromines

Judit González Vendrell, guanyadora del Premi Joan Vilà-Valentí de Geografia pel treball de recerca de batxillerat, i Anna Funke Casellas i Oscar Alemán Milán, guanyadors ex aequo del Premi Lluís Casassas i Simó als treballs d’iniciació en la recerca en geografia, presentaran els seus treballs guanyadors.

Judit González Vendrell: Tres-cents sis camps del Vinyet, treball de recerca de batxillerat de l’Escola Arrels de Solsona.
Anna Funke Casellas: Un nou barri del contínuum urbà barceloní? Estudi del procés de resignificació del sentit de lloc i gentrificació operativa a la Cerdanya a partir de la Covid-19, treball de final de grau (TFG) del grau en filosofia, política i economia de la UPF / UAB.
Óscar Alemán Milán: La gestió del risc d’allaus al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Una revisió de les eines de prevenció existents i noves aportacions, treball final del Màster en Gestió d’Àrees de Muntanya de la Universitat de Lleida (coordinadora), Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Barcelona i Universitat Rovira i Virgili.