dimarts

21

març


19 h

 

Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC) de València

19 h

Amb motiu de la presentació del llibre ¿Cómo sobrevivir a la incertidumbre? (Next Door Publishers), s’ha organitzat una conversa entre l’autora, Anabel Forte, i la periodista Reis Juan.

Anabel Forte és professora del Departament d’Estadística de la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de València. A banda de la seva tasca pedagògica, Forte es dedica a la investigació de l’estadística aplicada a diversos camps (salut, economia, biologia, etc.) i també a la divulgació científica, especialment a través del seu blog BayesAna i de diversos programes de ràdio i publicacions.

En el llibre que presenta, es dedica a fer-nos conèixer l’estadística fent unes pinzellades sobre la història i els personatges més rellevants d’aquesta disciplina. També intueix com aquesta disciplina es troba darrere de molts dels avenços científics actuals i intenta comprendre com s’incorpora a un estudi científic i com ens permet modelitzar i entendre la realitat. En un món cada cop més digital i dominat per les dades massives (big data), la cultura estadística és indispensable.

Organitza: 


Agenda

dimarts

21

març
 

10.30 h

dimarts

21

març
 

19 h

dijous

23

març
 

18 h

dijous

23

març
 

18.30 h

divendres

24

març
 

17.30 h

dissabte

25

març
 

9 h

dissabte

25

març
 

9.30 h

dijous

30

març
 

19 h


‹‹123