dissabte

18

maig


18 h

 

Plaça Parroquial de Vinaròs

18 h

Maestrat Viu és una entitat que treballa per defensar i promocionar la llengua catalana i la cultura en valencià, i manté un ferm compromís amb la comarca del Maestrat. Des de l’any 2011 treballa de manera continuada per a prestigiar la llengua, per a denunciar les vulneracions dels drets lingüístics dels ciutadans i per a crear les circumstàncies avinents perquè el territori estigui vertebrat i la coordinació de les seves entitats culturals sigui una realitat.

En la presentació de l’acte de lliurament de premis es recordaran dos vinarossencs nascuts fa cent anys: Alfred Giner Sorolla (científic i poeta) i Francesc Batiste Baila (mariner i supervivent del camp de concentració nazi de Mauthausen).

Després tindrà lloc el lliurament de premis, l’actuació de la cantant Ina Martí, el parlament del president de Maestrat Viu, Pau Fabregat Beltran, i el sopar. 

En el jurat dels premis hi han participat els membres de la Secció Filològica José Enrique Gargallo, en representació de la presidenta de la Secció Filològica, i Miquel Àngel Pradilla, com a guanyador del premi d’honor Maestrat Viu 2018 a la trajectòria personal.

Més informació.

Organitza: 


Agenda

dimarts

31

gener
 

9 - 19 h

dijous

2

febrer
 

9 - 19 h

divendres

3

febrer
 

9.20 - 18.40 h

dilluns

6

febrer
 

19 h

dimecres

8

febrer
 

13 h

dimecres

8

febrer
 

19 h

divendres

10

febrer
 

9.30 h

dilluns

13

febrer
 

19 h


‹‹12