divendres

13

novembre


9 h

 

Virtual (Zoom)

9 h

Durant la primera onada de la pandèmia es va implementar plans de recuperació econòmica i social. En aquell moment totes les fronteres van patir la crisi i el seu tancament va provocar restriccions i obstacles que es van haver d’afrontar.

Com es van gestionar i quines van ser les conseqüències socials i polítiques a la fronterera pirinenca? Quin impacte van tenir sobre les relacions transfrontereres? Quines decisions es van haver de prendre? Com van reaccionar les autoritats locals?

A fi d’entendre aquest esdeveniment excepcional i per intentar aprendre dels errors i dels encerts per a millorar la gestió de l’actual situació, en plena segona onada de la pandèmia, s’ha decidit examinar les implicacions de la crisi sanitària des del punt de vista de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània, que inclou la regió d’Occitània, les Illes Balears i Catalunya i del punt de vista del Principat d’Andorra.

En la conferència anual intervindran Andreu Domingo i Valls, membre de l’Institut d’Estudis Catalans i sotsdirector i gerent del Centre d’Estudis Demogràfics (CED) de la Universitat Autònoma de Barcelona, que parlarà sobre «Els efectes de la crisi de la COVID-19 a Catalunya»; Xavier Bernard-Sans, director de l’AECT Euroregió Pirineus-Mediterrània, que parlarà sobre «L’impacte de la COVID-19 en la cooperació territorial a la zona de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània», i Maria Ubach i Font, ministra d’Afers Exteriors d’Andorra, que parlarà sobre Andorra i la crisi sanitària actual.

Enllaç Zoom:

https://us02web.zoom.us/j/82238128613?pwd=TWVQUU1CbXZjUWpDbmdKNDRXY1EyUT09

Programa.

 

Organitza: 


Agenda

dimecres

25

maig
 

18 h

dimecres

25

maig
 

18.30 h

dimecres

25

maig
 

9 h

dijous

26

maig
 

dijous

26

maig
 

18 h

dijous

26

maig
 

9.30 h

dissabte

28

maig
 

12 h

dilluns

30

maig
 

18 h


‹‹123