dijous

5

novembre


16 h

 

Virtual

16 h

En aquesta jornada oberta i gratuïta, dedicada a divulgar de manera transdisciplinària temàtiques relacionades amb les humanitats i la tecnologia, ens aproparem a un tema d’actualitat com és la necessitat de situar Barcelona com a referent de la tecnoètica. És possible una tecnoètica sense participació ciutadana? Podem parlar d’urbanisme ètic a la ciutat? Té sentit centrar-se en la ciutat en un context global en què la cooperació internacional és clau? 

Per respondre a aquestes qüestions o, com a mínim, per fomentar la reflexió i el debat, establirem uns diàlegs amb l’arquitecte i urbanista Xavier Matilla i Ayala (actualment és arquitecte en cap de l’Ajuntament de Barcelona) i amb la vicerectora de Globalització i Cooperació de la Universitat Oberta de Catalunya, la doctora en física Pastora Martínez Samper. 

La jornada es podrà seguir presencialment a l’IEC (l’accés a la sala serà limitat a causa de la normativa actual pel coronavirus) i també de manera virtual. A més, aquesta jornada serà enregistrada.

Més informació.

Organitza: 


Agenda

dimecres

25

maig
 

18 h

dimecres

25

maig
 

18.30 h

dimecres

25

maig
 

9 h

dijous

26

maig
 

dijous

26

maig
 

18 h

dijous

26

maig
 

9.30 h

dissabte

28

maig
 

12 h

dilluns

30

maig
 

18 h


‹‹123