divendres

15

octubre


9.15 h

 

Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC)

9.15 h

La prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari (PMA) al llarg de la cadena alimentària és clau per a avançar cap a sistemes agroalimentaris més sostenibles. En el primer bloc de la jornada, comptarem amb la visió de diversos experts sobre els camins que cal transitar per a arribar a sistemes agroalimentaris més sostenibles. Després, seguirem amb una taula rodona sobre la importància de la data de consum preferent en la prevenció de les PMA, durant la qual s’exposaran diverses iniciatives que s’estan duent a terme en aquest àmbit des del sector públic i el sector privat. A continuació, des del món local, s’explicarà com s’està abordant la prevenció de PMA, centrant-nos en el cas concret de diversos consistoris. En el darrer bloc, es presentaran diverses eines per a la prevenció de les PMA.

Inscripcions aquí.

Programa.

Organitza: 


Agenda

dilluns

25

octubre
 

17 h

dilluns

25

octubre
 

18 h

dimarts

26

octubre
 

19 h

dimecres

27

octubre
 

17.30 h

dimecres

27

octubre
 

19 h

dijous

28

octubre
 

19 h

dimecres

3

novembre
 

19 h

dijous

4

novembre
 

18 h


‹‹12