divendres

21

gener


13 h

 

Sala Prat de la Riba de l’IEC

13 h

Presidirà l’acte Teresa Cabré, presidenta de l’IEC; Joan Gòdia, director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, i Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

La introducció de l’acte serà a càrrec de Jordi Salas-Salvadó, director del CCNIEC.

Es lliuraran els premis següents: el Premi CCNIEC a la millor iniciativa en el camp de la millora de l’alimentació de la població; el Premi CCNIEC Marc Viader, a la innovació en productes alimentaris; el Premi CCNIEC Ramon Turró, en reconeixement d’una trajectòria d’excel·lència en el camp de la nutrició, i els premis CCNIEC-Danone i CCNIEC-Fundació Eroski a les millors tesis doctorals.

Invitació.

Organitza: 


Agenda

dimecres

26

gener
 

18 h

dijous

27

gener
 

18.30 h

divendres

28

gener
 

9.30 h

dissabte

29

gener
 

18.30 h

dimarts

1

febrer
 

8.30 h

dimecres

2

febrer
 

18.30 h

dijous

3

febrer
 

18.30 h

dijous

3

febrer
 

21 h


‹‹12