dijous

15

abril


18.30 h

 

Virtual

18.30 h

Conferència a càrrec de Judit Anido, directora general de CataloniaBio & HealthTech, i Laia Arnal, directora de Desenvolupament de Negoci del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), i dins el cicle Dijous de ciència 2021, organitzat per la Secció de Ciències i Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC).

La qualitat i el prestigi de la recerca que es fa a Catalunya són internacionalment reconeguts i així ho posen de manifest els indicadors de producció científica. Aquesta recerca sovint és la font de moltes de les noves empreses. De fet, Catalunya és una de les regions més dinàmiques d’Europa en la creació d’empreses emergents o start-ups, les quals concentren la capacitat innovadora més important perquè nous productes i serveis arribin a la societat. 

Com a exemple, la indústria de la salut i les ciències de la vida a Catalunya està integrada per més de 1 200 empreses, universitats, centres tecnològics, centres de recerca i hospitals, entre d’altres, i representa el 7,3 % del PIB. La situació generada per la COVID-19 ha evidenciat, encara més, la importància de la recerca i la innovació i la necessitat de disposar d’un teixit industrial fort per a aportar solucions ràpides a situacions d’emergència.
 
En aquesta línia, la Generalitat de Catalunya ha donat llum verda al Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement (PN@SC) amb l’objectiu que la innovació sigui l’eix vertebrador de l’estratègia econòmica del país. 
 
 
 
No cal inscriure-s’hi. Es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de l’IEC: youtube.com/comunicacioiec i del Zoom. Cal demanar l’enllaç a l’organització de l’acte (secct@iec.cat).

Organitza: 


Agenda

dimecres

14

abril
 

12 h

dimecres

14

abril
 

18 h

dimecres

14

abril
 

18.30 h

dijous

15

abril
 

17 h

dijous

15

abril
 

18.30 h

divendres

16

abril
 

11.30 h

dilluns

19

abril
 

19 h

dilluns

19

abril
 

19 h


‹‹123