dilluns

4

juliol


9.30 h

 

IEC

9.30 h

El Corpus Vitrearum Internacional amb el comitè català del Corpus Vitrearum, que depèn de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), organitza el trentè col·loqui internacional dedicat a la història del vitrall. El col·loqui compta també amb el suport de la Unió Acadèmica Internacional i de diverses institucions locals. 

Després dels canvis de dates que ha provocat la covid, el col·loqui tindrà lloc del 4 al 7 de juliol amb la màxima normalitat possible. El registre dels assistents es realitzarà el dilluns 4 de juliol de 2022.

El col·loqui començarà amb un dia de presentacions i comunicacions a la seu de l’IEC (C/ del Carme, 47, de Barcelona), seguit de tres dies més de comunicacions i visites a diferents museus (Museu Nacional d’Art de Catalunya, Museu d’Art de Cerdanyola, Museu del Disseny de Barcelona i una visita a Girona). S’oferirà la possibilitat de realitzar altres visites fora d’aquest calendari.

Més informació aquí. 

A continuació del col·loqui, se celebrarà, també a Barcelona, el Fòrum per a la Conservació i Tecnologia dels Vitralls Històrics (7-9 de juliol de 2022).

Més informació aquí.

Organitza: 


Agenda

dijous

8

setembre
 

18.30 h

dijous

8

setembre
 

20 h

dimecres

14

setembre
 

18 h

divendres

16

setembre
 

20 h

dimecres

28

setembre
 

20 h

dissabte

22

octubre
 

10 h