Agenda
 

dimarts
21  novembre  2017

XIV Jornada CREAF SCB ICHN

Les invasions biològiques són un component del canvi global: provoquen la pèrdua de biodiversitat al planeta i alteren el funcionament dels ecosistemes, amb uns grans costos econòmics i socials. Com hem de reaccionar davant aquest problema? La majoria coincidiríem a dir que cal erradicar aquestes espècies o, almenys, controlar-les. També, que cal prevenir l’entrada d’espècies potencialment perilloses. Tanmateix, això obre interrogants metodològics, ecològics, econòmics i fins i tot socials.

La XIV Jornada del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), la Societat Catalana de Biologia (SCB) i la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) reunirà un conjunt d’investigadors i gestors medioambientals interessats en les invasions biològiques que reflexionaran sobre la integració de la recerca i la gestió per a abordar millor el problema.
 
L’assistència a la jornada és lliure i gratuïta. Es prega confirmar-la mitjançant aquest formulari
 
 

Lloc: Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans

Hora:9 h 

Organització: Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals, Societat Catalana de Biologia i Institució Catalana d’Història Natural