dimarts, 26 de setembre de 2017

Debat: «Característiques de la recuperació econòmica a Catalunya: present i futur previsible» 

Joaquim Sola, professor d’economia de la Universitat de Barcelona, i Albert Carreras, professor d’història i institucions econòmiques de la Universitat Pompeu Fabra, parlaran de les grans dades econòmiques de Catalunya, faran una anàlisi per sectors, estudiaran el paper dels poders públics i la influència de l’estructura empresarial en els resultats, des d’una perspectiva de creixement nova. El debat forma part del cicle Debats per a entendre la societat avui. Les sessions són obertes al públic i gratuïtes, i cal inscripció prèvia al web de La Caixa o al punt d’informació del Palau Macaya.

Lloc: Palau Macaya (passeig de Sant Joan, 108, de Barcelona)

Hora: 18.30 hores

Organitza:  Associació Catalana de Sociologia (IEC), amb la col·laboració de La Caixa


 

dimecres, 27 de setembre de 2017

Presentació del llibre Catalunya i futur 

L'obra conté les aportacions sobre diferents camps de la ciència i el coneixement de Josep Amat, Jaume Bertranpetit, Josep Cruanyes, Oriol Homs, Guillem López Casasnovas, Isidor Marí, Damià Pons, Ferran Requejo, Martí Teixidó, Jaume Terradas i Miquel Vilardell, membres de l'IEC. En nom dels autors, en l'acte intervindran Guillem López Casasnovas i Ferran Requejo. Està previst un torn de preguntes als autors presents a la sala. Els assistents podran recollir un exemplar del llibre.

Lloc:  Sala Prat de la Riba de l'IEC

Hora: 19 hores

Organitza:  IEC


 

dissabte, 30 de setembre de 2017

14a Jornada d’Ensenyament de les Matemàtiques: Xarxes per comunicar, compartir i cooperar en l’educació matemàtica

La Jornada se centrarà en les xarxes de mestres i professors, una eina al servei de l’educació de les matemàtiques que, segons els organitzadors, cal difondre perquè permeten compartir i construir coneixement de manera col·lectiva i, per això, canvien i amplien la manera d’aprendre, marquen tendències que la mateixa comunitat autoregula, i admeten diferents graus d’implicació dels usuaris.

Programa

 

Lloc: Sala Prat de la Riba

Hora: 9.15 hores

Organitza:  Societat Catalana de Matemàtiques (IEC), Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya (FEEMCAT), Xeix – Societat Balear de Matemàtiques i Societat d’Educació Matemàtica Al-Khwarizmi – Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana


 

 

“D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran recollides i incorporades en un fitxer automatitzat la finalitat del qual és trametre la informació sobre les activitats i publicacions de l’Institut d’Estudis Catalans i les seves societats filials. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals al correu electrònic lopd@iec.cat

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal