Agenda d'activitats

Agenda d'activitats


dilluns, 6 de juliol de 2020

Discurs de presentació de Josep Anton Muñoz

El discurs de presentació com a membre numerari de la Secció de Ciències i Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) de Josep Anton Muñoz de la Fuente. El discurs es titula La sal mou muntanyes: el paper de la sal en l’estructura de les serralades.

Aquesta conferència es pot seguir en directe pels nostres canals:

YouTubePlataforma Zoom (permetrà participar en el torn de preguntes, tant per escrit com oralment).

Lloc: Sessió virtual

Hora: 18.30 h

Organitza:  Secció de Ciències i Tecnologia de l’IEC


 

dijous, 9 de juliol de 2020

Debat virtual Les tecnologies en el context educatiu actual. Per a un ús responsable, saludable i ètic

Amb la participació de Miquel Àngel Prats, professor de Blanquerna - Universitat Ramon Llull i guanyador del Premi Joan Profitós 2020; Mariola Dinarès, periodista especialitzada en temes digitals, i Jordi Bernabeu, especialista en addiccions tecnològiques.

Podeu inscriure-us-hi aquí.

Enllaç a la plataforma Zoom: https://us02web.zoom.us/j/83887364708?pwd=SGdsVC9IZjFKNTQzQjBTMHAyQVh5QT09

Més informació.

Lloc: Sessió virtual

Hora: 18 h

Organitza:  Societat Catalana de Pedagogia


 

dijous, 9 de juliol de 2020

Presentació del llibre El barrufet gramàtic 

Hi intervindran Mariàngela Vilallonga, consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC); Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística; M. Teresa Cabré, presidenta de la Secció Filològica de l’IEC; Albert Jané, l’homenatjat; Xavier Carrasco, president de la Fundació Cavall Fort; Abel Carretero, president de l’Associació Llengua Nacional; Mercè Canela, directora de Cavall Fort; Anna Solà, representant de Drac Màgic, i Jordi Manent, coordinador del volum.

Invitació.
 

Lloc: Pati de l’IEC 

Hora: 18.30 h

Organitza:  IEC


 

 

Rebeu aquesta notificació perquè les vostres dades estan incorporades a un tractament del Servei de comunicació de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Per a donar-vos de baixa, modificar les vostres dades o per a més informació adreceu-vos a comunicacio@iec.cat.Les vostres dades no seran cedides a tercers. Per a més informació podeu adreçar-vos a la nostra Política de Privacitat. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat, adreçant-vos per escrit a l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona), o bé enviant un correu electrònic a l’adreça dades.personals@iec.cat

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal