Agenda d'activitats


dissabte, 18 de agost de 2018

XXXIII Jornada d’Agricultura a Prada: «Vinyes i vi a la Catalunya del Nord i al Principat»

Es debatrà —amb experts, tècnics i professionals—l’organització i la problemàtica del sector vitivinícola, tant a la Catalunya del Nord com a la Catalunya del Sud. Des d’una perspectiva comparativa, la jornada s’interessarà per l’anàlisi de les estructures organitzatives del sector i la seva idoneïtat per a fer front als grans reptes de futur. 

La jornada constarà de tres parts. En la primera es farà un breu repàs històric de l’evolució de la vinya a Catalunya. En la segona es parlarà de l’organització actual de la cadena vitícola i de la seva governança, fent una referència especial a les denominacions d’origen (DO) i altres distintius de qualitat. I en la tercera es plantejaran una sèrie de casos, incloent-hi cooperatives i cellers privats. Es farà èmfasi en el factors innovadors que han introduït aquestes empreses els darrers anys i, així mateix, com veuen el futur en el marc d’unes cadenes productives cada vegada més globals i competitives.

La jornada s'engloba dins la 50a Universitat Catalana d'Estiu.

Lloc: Liceu Renouvier (carretera de Catllà, s/n, Prada)

Hora: 

Organitza:  Institució Catalana d’Estudis Agraris de l’IEC


 

 

Us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer que és responsabilitat de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), amb la finalitat a enviar-vos periòdicament l’agenda setmanal d’activitats de l’IEC. Les vostres dades no seran cedides a tercers. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat, adreçant-vos per escrit a l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona), o bé enviant un correu electrònic a l’adreça dades.personals@iec.cat.

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal