dimecres

24

febrer


18 h

 

Virtual

18 h

A càrrec de la Dra. Ana Riviere-Cinnamond, que ha treballat en diverses organitzacions internacionals i que disposa d’una àmplia experiència en diferents zoonosis.

La nostra generació ha de fer front, per primera vegada, a una crisi sanitària global originada per la transmissió d’un virus —possiblement animal— als humans. Els veterinaris han lluitat amb èxit contra moltes pandèmies de malalties víriques animals i disposen d’una àmplia experiència i, per això, en molts països formen part dels comitès de lluita contra la COVID-19.

Havent cursat estudis a les universitats de Bellaterra, París i Londres, la Dra. Anna Riviere es va integrar, a principis d’aquest mil·lenni, a l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO), on exercí de consellera de salut animal per al seguiment de la crisi de la grip aviària (va estudiar els casos produïts a l’Àfrica, al sud-est asiàtic i a l’Europa de l’Est). Posteriorment, va treballar per a l’Organització Mundial de la Salut (OMS) en la resposta epidemiològica del dengue a l’Àfrica i, novament, per la FAO, a Xile, en diverses malalties animals endèmiques d’Amèrica del Sud. Actualment, treballa a Washington per a l’Organització Panamericana de Salut de l’OMS, com a consellera d’ecosalut, concretament en l’àrea sud-americana.

Organitza: 

ICEA


Agenda

dimecres

14

abril
 

12 h

dimecres

14

abril
 

18 h

dimecres

14

abril
 

18.30 h

dijous

15

abril
 

17 h

dijous

15

abril
 

18.30 h

divendres

16

abril
 

11.30 h

dilluns

19

abril
 

19 h

dilluns

19

abril
 

19 h


‹‹123