Torna a l'agenda

Taula rodona: «Canvi climàtic i alimentació»

Organització:

ACCA

dimecres 16 desembre 2020
16 h

Virtual

Amb Marta Rivera, Càtedra Agroecologia i Sistemes Alimentaris de la Universitat de Vic; Carlos A. González, investigador emèrit de la Unitat de Nutrició i Càncer de l’Institut Català d’Oncologia; José Juan Rodríguez, catedràtic de seguretat alimentària de l’Àrea de Nutrició i Bromatologia de la Universitat Autònoma de Barcelona; Miquel Salgot, catedràtic d’edafologia i química agrícola de la Universitat de Barcelona i membre numerari de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya (RAFC); Carlos Cantero, de la Universitat de Lleida - Agreotecnio, i Joan Tibau, delegat institucional de l’IRTA a Girona.

Presenta i modera: Montserrat Rivero Urgell, presidenta de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA) i membre numerària de la RAFC.

Programa.