dijous

1

desembre


9 h

 

Institut d’Estudis Catalans

9 h

A les nou del matí hi haurà la inauguració de la jornada a càrrec de la vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Catalans, Maria Coromines, i del president de la Societat Catalana d’Estudis Jurídics, Josep M. Vilajosana i Rubio.

La primera conferència, «Perspectiva de gènere en l’àmbit penal. Destriar entre fal·làcies i principis», serà a càrrec d’Àngels Vivas Larruy; a les deu del matí, «Recerques recents sobre les primeres dones juristes a Catalunya», a càrrec de Max Turull; a continuació, «Polítiques d’igualtat de gènere a Catalunya», impartida per Núria Pumar Beltrán, i a les 11.45 h, «Corrents feministes i dret», a càrrec de Natàlia Caicedo. La penúltima xerrada, titulada «L’Agenda 2030: l’ODS núm. 5, “Igualtat de gènere”. Què significa? La seva implementació a diferents nivells», serà impartida per Ana Maria Badia Martí.

Per acabar hi haurà una taula rodona presidida per Teresa Blasi Gacho, de la Comissió de Dones Advocades de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i la cloenda de la jornada, a càrrec de la vicepresidenta de la Comissió de Dones Advocades de l’ICAB.
 

Organitza: 


Agenda

diumenge

5

febrer
 

12 h

dilluns

6

febrer
 

19 h

dilluns

6

febrer
 

19 h

dimecres

8

febrer
 

13 h

dimecres

8

febrer
 

19 h

dimecres

8

febrer
 

9.15 h

dijous

9

febrer
 

18.30 h

divendres

10

febrer
 

9.30 h


‹‹12