dijous

24

març


12 h

 

Virtual

12 h

A càrrec de Montserrat Garcia-Moncó Fuente, assessora jurídica de la CPVO.

L’Oficina Comunitària de Varietats Vegetals (CPVO Community Plant Variety Office) és una agència de la UE autofinançada responsable de la gestió del Sistema Comunitari de Varietats Vegetals. Creada el 1994 i operativa des de l’abril de 1995, té la seu a la localitat francesa d’Angers.

La seva missió és «oferir i promoure un sistema eficient de drets de propietat intel·lectual que doni suport a la creació de noves varietats vegetals en benefici de la societat».

La protecció de les obtencions vegetals garanteix els drets exclusius d’explotació d’una varietat vegetal a tots els estats membres de la Unió Europea mitjançant una única sol·licitud a la CPVO, i aquesta simplificació fa que el sistema comunitari de protecció de noves varietats sigui molt atractiu.

Hem demanat a Montserrat Garcia-Moncó, assessora jurídica sènior de l’Oficina Comunitària de Varietats Vegetals (CPVO) des de setembre de 2016, que ens expliqui la missió que té i la feina que fa aquesta agència europea, que destaqui el més important de la reglamentació europea de protecció d’obtencions vegetals i la utilitat que té per defensar els drets dels obtentors de noves varietats i com aquesta reglamentació facilita l’aparició dels denominats clubs de varietats, com per exemple Pink Lady, Envy, QTee i Monterosa.

Organitza: 


Agenda

dijous

8

setembre
 

18.30 h

dijous

8

setembre
 

20 h

dimecres

14

setembre
 

18 h

divendres

16

setembre
 

20 h

dimecres

28

setembre
 

20 h

dissabte

22

octubre
 

10 h