Torna a l'agenda

Jornada Transformació sostenible dels sistemes alimentaris

Organització:

ICEA i Col·legi d’Economistes de Catalunya

dimecres 14 abril 2021
18 h

Virtual

Primera jornada del cicle L’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya, compost de vuit jornades de periodicitat mensual.

La primera jornada serà presentada per Oriol Amat, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, i Jordi Sala, president de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA) i comptarà amb les ponències següents: «La visió de la FAO. Intensificació sostenible», a càrrec de Ruben G. Echevarria, director general emèrit del Centre Internacional d’Agricultura Tropical (CIAT.CGIAR); «La visió de la UE sobre la transformació alimentària», a càrrec de Ricard Ramon, cap d’unitat adjunt de la Direcció General d’Agricultura de la Comissió Europea, i «Alimentació, bioeconomia i canvi climàtic», a càrrec de Gabriel Borràs, responsable de l’Àrea d’Adaptació de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic.

També comptarà amb les experiències «Transformar la viticultura», amb Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; «Biomarket», amb Ingrid Buera, directora de Màrqueting i Clients de Mercabarna, i «L’experiència d’Heura Foods», amb Marc Coloma, CEO i cofundador d’Heura Foods.

Moderarà la jornada Ana Garcia, presidenta de la Comissió d’Economia i Sostenibilitat del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Per a participar en la jornada, cal que us hi inscriviu en aquest enllaç.