dijous

21

octubre


9 h

 

Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans 

9 h

Els Espais Terminològics són una trobada de caràcter biennal que organitza el TERMCAT per afavorir el diàleg i l’intercanvi de coneixement en aspectes relacionats amb la pràctica terminològica.

Aquesta edició dels Espais està dedicada a la terminologia de la meteorologia, un tema d’interès sempre ben viu en l’àmbit català, però que en els darrers anys encara ha vist créixer aquest interès i també la preocupació d’experts i de qualsevol persona, atès que la crisi climàtica i les notícies relacionades amb els factors ambientals tenen una repercussió absolutament general. La celebració recent de l’Any Fontserè, la presentació del Portal Terra (un nou recurs del web del TERMCAT adreçat als especialistes d’aquest sector) i la celebració del centenari de la creació del Servei Meteorològic de Catalunya acaben de configurar un bon marc per a la jornada.

Inauguraran l’acte F. Xavier Vila, secretari general de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya; Teresa Cabré, presidenta de l’Institut d’Estudis Catalans, i Jordi Bover, director del TERMCAT. Seguidament, el programa preveu la intervenció d’experts reconeguts del sector, tant de l’àmbit universitari com d’una institució de referència com és el Servei Meteorològic de Catalunya. 

Inscripcions aquí.

Organitza: 


Agenda

dilluns

29

novembre
 

10.30 h

dimecres

1

desembre
 

18 h

dimecres

1

desembre
 

9.15 h

dijous

2

desembre
 

10 h

dijous

2

desembre
 

18.30 h

dijous

2

desembre
 

19 h

dijous

2

desembre
 

9 h

dijous

9

desembre
 

18.30 h


‹‹12