dimecres

16

setembre


18.30 h

 

Pati de la Casa de Convalescència, seu de l’Institut d’Estudis Catalans

18.30 h

El XXXII Debat de Química a l’Institut d’Estudis Catalans s’adreça al professorat de química i de l’àmbit STEM (science, technology, engineering and mathematics) de l’ensenyament secundari i universitari.

En aquesta ocasió, la ponent convidada a l’acte ens ajudarà amb la seva intervenció a donar resposta a preguntes com: què hi ha darrere d’un treball de recerca a batxillerat, en el camp de la química, perquè sigui satisfactori per a l’alumnat i el professorat, i tingui al mateix temps un impacte social i generi nou coneixement? Quins són els problemes a afrontar en tutoritzar-ne? Sens dubte les respostes a aquestes preguntes faran palesa la necessitat de nous enfocaments en el treball als centres.

Durant l’acte es lliuraran els guardons de la catorzena edició de la convocatòria dels Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat dins l’Àmbit de la Química.

Cal que comuniqueu la voluntat d’assistir-hi mitjançant un correu electrònic a scq@iec.cat abans del 15 de setembre. Rebreu un correu de resposta que us confirmarà que teniu seient reservat.

Programa.

Organitza: 


Agenda

dijous

9

desembre
 

18.30 h

dissabte

11

desembre
 

18 h

dilluns

13

desembre
 

18 h

dilluns

13

desembre
 

18 h

dimarts

14

desembre
 

10 h

dimarts

14

desembre
 

17 h

dijous

16

desembre
 

19 h

divendres

17

desembre
 

18 h


‹‹12