Torna a les notícies
L’IEC i l’Ajuntament de Barcelona es coordinen per seguir col·laborant en l’agenda cultural i científica de la ciutat
Secció: General
13/12/2023

La presidenta de l’IEC, Teresa Cabré, es va reunir dilluns 11 de desembre amb l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i amb la tinenta d’alcalde, M. Eugènia Gay. La trobada, a l’Ajuntament de la capital catalana, va servir per a refermar la cooperació entre ambdues institucions per a l’organització d’actes científics i culturals a la ciutat i per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes.    

Entre les col·laboracions recents destaca l’organització de la Biennal Ciutat i Ciència, un espai de reflexió, debat i divulgació, en què l’IEC va acollir taules rodones, diàlegs i conferències, així com una instal·lació artística del fotògraf Xavi Bou sobre el moviment dels estols d’ocells.


La trobada forma part de la ronda de contactes institucionals de la presidenta de l’IEC per a negociar futurs acords i col·laboracions entre les diverses institucions catalanes. Des que va prendre possessió, el setembre de 2021, Cabré també s’ha reunit amb el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, i amb els presidents i presidentes de les quatre diputacions catalanes, entre d’altres.