Modernitzem
i digitalitzem l’IEC

Ajudeu-nos
a ser més
digitals!

Actualització de les dades
i les preferències
de la Comunitat IEC

Benvolguda Comunitat IEC,

L’IEC ha iniciat un procés de canvi en la política de comunicació, que comporta un pas més cap a la digitalització.

 

Aquesta nova etapa s’ha materialitzat en els dossiers promocionals de l’IEC i en el nou web institucional, que té un estil visual renovat i una nova manera de navegar-hi.

 

Ara ens cal donar un altre impuls al projecte i, per això, de cara al setembre iniciarem la publicació d’un nou butlletí mensual, digital, renovat de cap a peus, que esperem que sigui del vostre interès.

 

Amb la vostra col·laboració ens volem assegurar que les comunicacions digitals siguin de qualitat i de rellevància, i per això us demanem que actualitzeu les vostres dades de contacte i preferències informatives.

 

Aquesta informació, que només s’utilitzarà per personalitzar i millorar les comunicacions digitals, especialment en el cas del nou butlletí, es tractarà amb totes les garanties de confidencialitat i privacitat.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració,

Teresa Cabré
Presidenta de l’IEC

La vostra participació és essencial per a ajudar-nos a millorar la comunicació dins de la Comunitat IEC. Si us plau, completeu aquest formulari amb atenció.

Formulari d’actualització de dades

Informació bàsica
Tipus de relació amb l’IEC
Àrees d’interès i preferències

Us informem que les vostres dades seran tractades per a la gestió i l’enviament de les comunicacions de l’IEC i les seves societats filials d’acord amb les vostres preferències i, en cap cas, no seran comunicades a tercers. L’Institut d’Estudis Catalans, com a responsable del tractament d’aquestes dades, serà qui us remetrà els comunicats i les informacions que heu autoritzat expressament.
En qualsevol moment podeu revocar el vostre consentiment i donar-vos de baixa de les comunicacions fent ús del procediment que apareix al peu dels comunicats.
Podeu modificar els àmbits d’interès dels comunicats quan vulgueu accedint a aquest formulari.
Per a més informació sobre el tractament de dades podeu consultar: https://www.iec.cat/legal/privacitat.asp.
Per a accedir, rectificar, suprimir i exercir la resta de drets us podeu dirigir a: Institut d’Estudis Catalans, Comissió de Seguretat de Dades Personals, carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona, o a: dades.personals@iec.cat.