Torna a l'agenda

Jornada La cadena de valor del bosc i la fusta a Catalunya: l’energia forestal i la descarbonització.

Organització:

Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA) i la Secció d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya

dimarts 14 novembre 2023
18 h

Sala Nicolau d’Olwer

La Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA), juntament amb la Secció d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya, organitza la jornada La cadena de valor del bosc i la fusta a Catalunya: l’energia forestal i la descarbonització.

La presentació de l’acte serà a càrrec d’Ester Torres Güell, vicepresidenta de la ICEA. Conduirà i moderarà l’acte Salvador Ordóñez i Valdés, coordinador de la Secció Forestal de la ICEA.
Es realitzaran tres ponències: «L’equilibri entre la gestió forestal i l’ús de la fusta», de Roser Maneja i Zaragoza, doctora en ciències ambientals i investigadora del CTFC i professora associada del Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona; «La biomassa forestal i el recurs energètic propi», de Joan Vallhonrat i Matalonga, enginyer tècnic agrícola, enginyer tècnic forestal, diplomat en ciències empresarials i grau d’administració d’empreses, secretari de Boscat. Federació Catalana d’Associacions de Propietaris Forestals; i «El valor energètic i econòmic de la biomassa forestal i la tecnologia que s’aplica per ser eficients», de Jordi Bartolí i Molins, professor emèrit del Departament de Química de la Universitat Autònoma de Barcelona, catedràtic de química analítica i professor de química i de ciències ambientals.