Notícies i actualitat

Carrega més notícies
Torna a les notícies
Prop de vint-i-tres mil estudiants de secundària participen en les XV Proves Cangur de Matemàtiques
18/03/2010

Prop de vint-i-tres mil estudiants d’entre tercer de secundària i segon de batxillerat de Catalunya, Andorra i el País Valencià participaran en les XV Proves Cangur de Matemàtiques, que organitza, des de 1996, la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), filial de l'IEC. Les proves es van celebrar el 18 de març en diversos centres de Catalunya i Andorra i el 25 de març tindran lloc al País Valencià. La Casa de Convalescència, seu de l'Institut, va acollir quatre-cents alumnes procedents de quinze centres de Barcelona. 

En aquesta edició participen 22.547 joves, procedents de 632 centres escolars de Catalunya, Andorra i el País Valencià. D’aquests, 7.624 són alumnes de tercer de secundària; 7.146, de quart de secundària; 4.780, de primer de batxillerat, i 2.997, de segon de batxillerat. L'objectiu de les és estimular l'aprenentatge de les matemàtiques entre els joves. 

Les proves Cangur se celebren alhora en els diversos països d’Europa, Àsia i Amèrica que formen part de l’associació internacional Kangarou sans Frontières.