Torna a les notícies
La Secció Filològica estrena nou web
Secció: Llengua
05/07/2024

La Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans ha presentat avui, en la seva reunió mensual, el nou web de la Secció, que ofereix als usuaris una plataforma renovada i enriquida amb moltes novetats.

Una de les incorporacions més significatives és l’anomenada Biblioteca de referents. Aquest espai virtual recull una selecció de personalitats rellevants en l’àmbit de la llengua catalana, escollides amb cura per cadascun dels membres de la Secció, que els han fet de referents. 

El nou web també inclou la secció Apunts de llengua. Es tracta d’unes càpsules temàtiques que ofereixen informació sobre diversos aspectes lingüístics i es preveu que se’n publiquin de nous periòdicament. L’objectiu és proporcionar contingut actualitzat i útil per a totes les persones interessades a aprofundir els seus coneixements sobre la llengua i la cultura catalanes.

A més, el web estrena tres vídeos institucionals realitzats en col·laboració amb Aida Roca, coneguda a les xarxes socials com a Filòloga de Guàrdia. Aquests vídeos pretenen donar a conèixer la tasca de la Secció Filològica i els diferents recursos lingüístics que posa a disposició de la ciutadania, tant en format paper com en línia.

Amb aquest nou web, la Secció Filològica de l’IEC vol facilitar l’accés a la informació i als recursos lingüístics d’una manera més intuïtiva i atractiva per continuar complint amb la missió de promoure i difondre la llengua catalana arreu.

Per a més informació, podeu visitar el nou lloc web de la Secció Filològica de l’IEC a través d’aquest enllaç.