Torna a les notícies
Marina Berdalet cedeix a l’IEC l’obra que va realitzar durant l’acte institucional del Dia Internacional de les Dones
Secció: General
10/04/2024

La presidenta de l’IEC, Teresa Cabré, ha rebut la cessió de l’obra de l’artista Marina Berdalet que va elaborar durant l’acte institucional d’enguany en la representació artística «Dones: Balada de terra i foc», juntament amb el clarinetista Joaquim Abós. 

La pintora i el músic van combinar en una representació conjunta l’empremta del fum sobre paper amb les notes del clarinet per a retre homenatge a les dones.

Marina Berdalet és llicenciada en belles arts per la Universitat de Barcelona, amb un postgrau de pintura per la Universitat de Varsòvia i un màster universitari en artteràpia per la Universitat de Vic-AEC. Ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives, ha obtingut beques —que li han permès seguir formant-se— i premis de dibuix i pintura com ara el Premi Internacional de Dibuix Ynglada Guillot (1999), el 2n Premi del Certamen Nacional de Dibujo Gregorio Prieto (2002), el 1r Premi de Dibuix Joan Vilanova (2006), el Premi de Pintura Ciutat de Manresa (2009) i el Premi Tendències d’Arts Plàstiques Regió7-TV Manresa (2012), entre d’altres.