Torna a les notícies
Anna Bartra-Kaufman i Cèlia Marrasé, protagonistes dels episodis 25 i 26 de Pioneres del coneixement. Les dones de l’IEC
Secció: General
06/11/2023

Enguany l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) continua publicant nous episodis del pòdcast Pioneres del coneixement. Les dones de l’IEC. El programa, que es va estrenar el 2022 a les plataformes Spotify, iVoox i Apple Podcasts, respon a la voluntat d’incorporar la perspectiva de gènere en les accions de l’IEC.  

La biòloga Cèlia Marrasé, membre de l’IEC des del 2017 i investigadora científica de l’Institut de Ciències del Mar, i la filòloga Anna Bartra-Kaufmann, membre de l’IEC des del 2017 i professora de la UAB, són les protagonistes dels capítols 25 i 26 del pòdcast Pioneres del coneixement. Les dones de l’IEC.
A finals de setembre i a principis d’octubre es van publicar els capítols de Mercè Lorente i Marta Sanz.
 
 
Abans de finals d’any es publicaran els episodis dedicats a Roser Salicrú, Joana Maria Seguí, Carme Torras i Gemma Rigau.
El pòdcast de l’IEC neix com un record i reconeixement de les dones de l’Institut, que, amb la seva carrera, han obert camí al coneixement. Preparat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, el programa recull la història de les dones membres de la institució —avui representen un 17 % dels membres— i posa en relleu la seva contribució a la ciència i la recerca dels Països Catalans. 
 
Enllaços al pòdcast: