Notícies i actualitat

Carrega més notícies
Torna a les notícies
La Junta Directiva de la Societat Catalana de Química es renova
16/03/2023

Segons els resultats de la votació electrònica del proppassat dijous 2 de març, la Junta Directiva de la Societat Catalana de Química (SCQ), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) adscrita a la Secció de Ciències i Tecnologia, ha estat renovada per un període de tres anys (2023-2025).

La Presidència l’ha assumida Gregori Ujaque Pérez, doctor en ciències químiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i la Vicepresidència, Rosa Maria Marcé Recasens, doctora en ciències químiques —especialitzada en química analítica— i membre del Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

De la Secretaria, se n’ocuparà Montserrat Heras Corominas, de la Universitat de Girona (UdG), i de la Tresoreria, Jordi Cuadros Margarit, de l’Institut Químic de Sarrià (IQS). Entre els vocals, hi ha Consol Blanch Colat, de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC); Antonio Bauzà Riera, de la Universitat de les Illes Balears (UIB); Eduard Cremades, de l’Escola Virolai, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i la Universitat de Barcelona (UB), i Laia Pellejà i Puxeu, de l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ).

La Societat Catalana de Química va constituir, a partir del gener del 1932, una de les seccions de la Societat Catalana de Ciències Físiques, Químiques i Matemàtiques (SCCFQM), com a filial de l’IEC.