Notícies i actualitat

Carrega més notícies
Torna a les notícies
Les presidentes de l’IEC i la Diputació de Barcelona, dues institucions amb lligams històrics, es reuneixen a la Casa de Convalescència
22/06/2022

El dilluns 20 de juny, Teresa Cabré, presidenta de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), es va reunir amb Núria Marín, presidenta de la Diputació de Barcelona. Les dues presidentes, que representen dues institucions vinculades històricament, van acordar que calia portar a terme un pla per a fer visible la «importància decisiva», tal com va subratllar Cabré, que va tenir la Diputació en el procés de creació de l’IEC l’any 1907, així com des del 1914 mitjançant la Mancomunitat Catalana, que va agrupar les quatre diputacions de Catalunya.

Durant la reunió, que també va comptar amb la participació del diputat a la Diputació de Barcelona Gabriel Fernàndez, ambdues presidentes van parlar del pressupost de l’any vinent i de les diferents alternatives de col·laboració entre les institucions que representen.

La trobada va tenir lloc a la Casa de Convalescència, seu de l’IEC. Teresa Cabré va aprofitar la visita per a mostrar a Marín aquest edifici emblemàtic i tots els seus racons i antecedents històrics.