Notícies i actualitat

Carrega més notícies
Torna a les notícies
Presentat a l'IEC el Diccionari d'educació
18/10/2011

El llibre aplega i defineix prop de dos mil termes, i és l’obra de més envergadura publicada fins ara en català que es proposa de sistematitzar la terminologia en l’àmbit de l’educació. El Diccionari d'educació es va presentar el dimarts, 18 d'octubre, a l'IEC, en un acte en què van intervenir el professor Joan Mallart, coordinador científic del diccionari, i Sebastià Serrano, que va pronunciar la conferència «Comunicació, llengua i educació». Van presidir l’acte el ministre de Cultura del Govern d’Andorra, Albert Esteve; la consellera d’Educació de la Generalitat, Irene Rigau, i el president de l’IEC, Salvador Giner.

La cloenda de l'acte va ser a càrrec de la consellera d'Educació, Irene Rigau, que va destacar la importància del diccionari i va dir que si no s'ha fet fins ara una obra d'aquestes característiques és perquè és ara quan s'han pogut definir tots els termes de la renovació pedagògica que s'ha produït.

El Diccionari d’educació, disponible també en línia, és el resultat de la cooperació entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, la Societat Catalana de Pedagogia —filial de l’IEC— i el Ministeri d’Educació i de Cultura del Govern d’Andorra i el TERMCAT.