Notícies i actualitat

Carrega més notícies
Torna a les notícies
Diversos membres de l’IEC, reconeguts per la seva trajectòria
18/05/2022

Joan Viñas Sala, membre de la Secció de Ciències Biològiques, rebrà el 27 de maig la Medalla de la Ciutat que atorga l’Ajuntament de Lleida. La Paeria li concedirà la medalla en reconeixement de «la seva dilatada, rellevant i prolífica trajectòria en l’àmbit de la medicina, la cirurgia i la bioètica, així com en la docència i la divulgació científica a la ciutat de Lleida».

Andreu Casero Ripollés ha rebut el premi Scimago-EPI al millor article científic en comunicació publicat durant els darrers cinc anys per la revista El Profesional de la Información. Casero Ripollés, catedràtic de Periodisme de la Universitat Jaume I de Castelló i membre de la SFCS des del 2016, és l’únic autor que guanya aquest premi per segona vegada. L’article premiat, titulat «Research on political information and social media: key points and challenges for the future», analitza les principals transformacions que les xarxes socials han introduït en la comunicació política.

Finalment, Jordi Salas Salvadó, membre de la Secció de Ciències Biològiques, ha rebut el Premi Internacional en Investigació que atorga l’International Nut & Dried Fruit Council. Es tracta d’un premi a l’excel·lència científica que reconeix la seva trajectòria com a investigador dels efectes beneficiosos que té per a la salut el consum de fruita seca. El guardó es va lliurar durant el XXXIX World Nut and Dried Fruit Congress, que es va celebrar a Dubai de l’11 al 13 de maig.