Torna a les notícies
L’IEC, compromès amb la col·laboració institucional entre els territoris de parla catalana
25/01/2022

La presidenta de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), Teresa Cabré, s’ha reunit aquest matí amb el secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Francesc Xavier Vila; la directora general de Política Lingüística de les Illes Balears, Beatriu Defior; la cap del Servei de Política Lingüística del Govern d’Andorra, Marta Pujol, i el director de la Xarxa CRUSCAT-IEC, Miquel Àngel Pradilla. 

Durant la trobada, s’han posat sobre la taula temes d’interès comú a les diverses comunitats de parla catalana, com la cooperació en activitats científiques i l’elaboració del futur diccionari normatiu de caràcter pancatalà.


La reunió ha tingut lloc abans de les V Jornades «La recerca sociolingüística en l’àmbit de la llengua catalana», de la Xarxa CRUSCAT-IEC, un organisme que aplega diversos centres i grups de recerca que treballen sobre la situació i l’evolució del català arreu dels Països Catalans.

Les jornades se celebren a l’IEC fins dijous, 27 de gener.
 

Voleu estar informats i saber què fem a l'IEC?

Agenda, notícies, entrevistes, estudis, publicacions, actes… tota l’activitat de l’IEC al nou butlletí. Més accessible, més personalitzat i amb més contingut