Notícies i actualitat

Carrega més notícies
Torna a les notícies
El Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans lliurarà divendres els Premis CCNIEC 2010
10/11/2010

El Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans (CCNIEC) entregarà el Premi Ramon Turró en reconeixement d’una trajectòria d’excel·lència en el camp de la nutrició i el Premi CCNIEC a la millor iniciativa de la indústria alimentària, el divendres 12 de novembre, a dos quarts d’una del migdia, a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona). Jordi Salas, director del CCNIEC, obrirà l’acte i Santiago Riera, membre de l’IEC, pronunciarà la conferència «Ramon Turró i la recerca en nutrició».

Presidiran l’acte Antoni Plasència, director general de Salut Pública del Departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya, i Joan Gené, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya.

El CCNIEC és format per tots els grups de recerca reconeguts dedicats a l’alimentació, la nutrició i el metabolisme dels Països Catalans. Creat el 1999, té per objectiu fonamental contribuir a l’avenç de la recerca bàsica i aplicada en nutrició i a millorar la qualitat de la informació i la formació nutricional de la societat.