Notícies i actualitat

Carrega més notícies
Torna a les notícies
El turisme en el context de la crisi, a debat entre experts catalans i italians a Barcelona
03/11/2010

«Identitat, autonomia i turisme en el context de la crisi», «L’esport com a vehicle d’identitat local i global», «El turisme que volem», «Com comunicar la identitat» i «Identitat, turisme i dret a la Mediterrània» són els títols de les sessions que els dies 4 i 5 de novembre centraran el debat de les II Jornades Mediterrànies i la V Taula Rodona d’Història. La trobada és organitzada per la Càtedra UNESCO de Llengües i Educació de l’IEC, el CIEMEN i el grup d’estudis històrics i socials Historia, de Pordenone.

La sessió inaugural serà dijous, 4 de novembre, a les deu del matí, a l’Institut d’Estudis Catalans i hi intervindran Salvador Giner, president de l’IEC; Josep Huguet, conseller d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya; Elio De Anna, conseller de Cultura, Esport, Relacions Internacionals i amb la Unió Europea, de la regió autònoma de Friül-Venècia Júlia; Claudio Violino, conseller de Recursos Rurals, Agroalimentaris i Forestals, de la regió autònoma del Friül-Venècia Júlia; Pietro Fontanini, president de la Província d’Udine, i Giovanni Da Pozzo, president de la Cambra de Comerç d’Udine. Les conclusions de les Jornades es presentaran divendres, 5 de novembre, a tres quarts de dues del migdia, al Palau Centelles, i seran a càrrec d'Aureli Argemí, president del CIEMEN; Joan A. Argenter, director de la Càtedra UNESCO de Llengües i Educació de l’IEC, i Guglielmo Cevolin, de la Universitat d’Udine.

Les Jornades s’han organitzat amb el suport de la Universitat d’Udine, la Província d’Udine i la Cambra de Comerç d’Udine, i amb la col·laboració de la regió autònoma de Friül-Venècia Júlia