Torna a les notícies
10 anys de l’ÉsAdir: una eina viva per a una llengua viva
25/01/2016

Amb motiu del desè aniversari de la creació de l’ÉsAdir, el portal lingüístic de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), el dilluns, 25 de gener, a les 19 hores, se celebrarà una taula rodona a la Sala Prat de la Riba de l’IEC. Hi participaran Ernest Rusinés, cap d’Assessorament Lingüístic de la CCMA; Neus Nogué, professora de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona; Sílvia Cóppulo, directora del programa La vida de Catalunya Ràdio; Bernat Soler, veu del futbol a TV3, i Antoni Bassas, director audiovisual del diari Ara.

Abans de la taula rodona, Miquel Garcia, cap de Nous Formats i Documentals de TV3, presentarà un avançament del documental Primera emissió de TV3, que s’emetrà dins de l’espai Els dies clau, el mateix dilluns al vespre pel Canal 33 i que repassa el paper dels mitjans de la CCMA en la normalització lingüística.
La benvinguda a l’acte serà a càrrec de Brauli Duart, president de la CCMA; de Joandomènec Ros, president de l’IEC, i de M. Teresa Cabré, presidenta de la Secció Filològica.
Cal confirmar l’assistència a l’adreça relacionspubliques@ccma.cat abans del divendres 22 de gener. L’aforament és limitat.