Torna a les notícies
Un concert de música algueresa clou la commemoració dels vint-i-cinc anys de l'Obra Cultural de l'Alguer
20/07/2010

El concert del Trio l'Alguer, format per Marta Soggiu, Agustí Salis i el pianista Ramon Dore, va cloure, el dimarts 20 de juliol, els actes commemoratius de l'Obra Cultural de l'Alguer, alguns dels quals han tingut lloc a l'IEC. Fins el dia 30 de juliol es pot visitar al pati de l'Institut la mostra fotogràfica «La vida a debaix: llocs i personatges de l’Alguer Vella».

Eels actes de commemoració dels vint-i-cinc anys de l'Obra Cultural de l'Alguer es van iniciar ahir dilluns, 19 de juliol, amb la conferència «Relacions entre l’Alguer i els Països Catalans», que es va celebrar a l'IEC, i que va comptar amb les intervencions de Joandomènec Ros, vicepresident de l’IEC; Josep Tilloca, president de l’Obra Cultural de l’Alguer; Enrico Loffredo, exparlamentari sard i exsíndic de l’Alguer, i Carlo Sechi, parlamentari sard i exsíndic de l’Alguer.

L’Obra Cultural de l’Alguer es va fundar l’any 1985 per promoure i estimular la recuperació del sentiment identificador de la col·lectivitat algueresa amb la promoció de l’ús de la llengua i la valorització del seu patrimoni cultural, literari, artístic i musical.

Voleu estar informats i saber què fem a l'IEC?

Agenda, notícies, entrevistes, estudis, publicacions, actes… tota l’activitat de l’IEC al nou butlletí. Més accessible, més personalitzat i amb més contingut