Torna a les notícies
M. Teresa Ferrer i Mallol, reelegida presidenta de la Secció Històrico-Arqueològica de l’IEC
08/07/2010

M. Teresa Ferrer i Mallol, doctora en història medieval per la Universitat de Barcelona i professora d’investigació de la Institució Milà i Fontanals del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), ha estat reelegida avui, dijous 8 de juliol, presidenta de la Secció Històrico-Arqueològica (SHA) de l’IEC. Juntament amb Ferrer i Mallol, han estat reelegits Josep Massot i Muntaner, com a vicepresident; Albert Balcells i González, com a tresorer, i Joaquim Garriga i Riera, com a secretari.

En el nou mandat, que s’encetarà el pròxim dia 1 de setembre, l’Equip de Govern de la Secció donarà continuïtat als projectes assolits al llarg dels últims quatre anys, en què destaquen, d’una banda, la creació i la consolidació de l’Oficina d’Assessorament Històric i Patrimonial, que s’ocupa de tramitar els informes i dictàmens preceptius de la SHA sobre els símbols dels ens locals i dels béns culturals d’interès nacional, així com de respondre les consultes de caràcter històric i artístic; i, de l’altra, el naixement de la revista Catalan Historical Review, que difon internacionalment, en anglès i en català, balanços sobre els grans temes referents a tots els aspectes històrics dels Països Catalans.

Voleu estar informats i saber què fem a l'IEC?

Agenda, notícies, entrevistes, estudis, publicacions, actes… tota l’activitat de l’IEC al nou butlletí. Més accessible, més personalitzat i amb més contingut