Torna a l'agenda

III Seminari d’Estiu de la North American Catalan Society: «La traducció i els estudis catalans: entre l’estudi i la pràctica»

Organització:

North American Catalan Society

dijous 11 juliol 2024
8.30 h

Sala Nicolau d’Olwer

L’Institut d’Estudis Catalans acollirà el III Seminari d’Estiu de la North American Catalan Society (NACS) el dijous 11 de juliol de 2024. Aquest seminari, que se celebrarà a la Sala Nicolau d’Olwer, explorarà «La traducció i els estudis catalans: entre l’estudi i la pràctica».

La jornada començarà amb la benvinguda a càrrec de la presidenta de l’IEC, Maria Teresa Cabré i Castellví, seguida de diverses taules rodones moderades per experts acadèmics.
El programa inclou tres taules rodones que tractaran de diferents aspectes de la traducció i els estudis catalans. La primera taula, dedicada als estudis de traducció, comptarà amb la participació de professors de renom com Laura Vilardell i Mario Santana. La segona taula se centrarà en el llegat cultural i la traducció, mentre que la tercera abordarà la pràctica de la traducció, amb intervencions sobre la traducció de novel·les, textos educatius i videojocs al català.
La jornada es clourà a les 14 h amb un dinar.
Us hi podeu inscriure i consultar el programa complet a través d’aquest enllaç.