Torna a l'agenda

Acte de celebració del 40è aniversari de la primera Junta gestora de la Societat Catalana de Comunicació (SCC)

Organització:

Societat Catalana de Comunicació

dimarts 09 abril 2024
19 h

Sala Nicolau d’Olwer

La Societat Catalana de Comunicació (SCC) celebrarà el 40è aniversari de la seva primera Junta gestora amb una taula rodona moderada per Joan Francesc Fondevila Gascón, president de la SCC, catedràtic i professor de diverses universitats, i un debat amb participació dels fundadors i dels qui van donar les primeres passes de l’entitat.
La primera reunió formal d’autoconstitució de la gestora que havia de promoure la creació de la SCC va tenir lloc a la seu de l’IEC el 9 d’abril de 1984. La Junta gestora era integrada per Lluís Bassets, Jordi Berrio, Josep Maria Casasús, Josep Gifreu, Jaume Guillamet, Miquel de Moragas, Joaquim Romaguera i Ernest Udina; Josep Gifreu en fou nomenat secretari.
El grup promotor també inclou Josep Maria Figueres, Antoni Garriga, Ignasi González, Romà Gubern, Josep Maria Huertas, Josep Maria Muntaner, Emili Prado, Maria Josep Recoder i Enric Saperas.
El grup fundador va incloure també Josep Maria Baget, Josep Maria Cadena, Antoni Esteve, Rosario de Mateo, Antoni Mercader, Manuel Parés, Jordi Pericot, Xavier Roig, Lluís Solà, Sebastià Serrano, Ivan Tubau i Manuel Vázquez Montalbán.