Torna a l'agenda

Cicle de debats sobre polítiques familiars i de conciliació a Catalunya

Organització:

Associació Catalana de Sociologia

dimecres 10 abril 2024
17 h

En línia

Des del grup de treball Família i infància de l’Associació Catalana de Sociologia, filial de l’IEC, es proposa una nova sessió del cicle de debats, titulada «Llicències parentals i per a la cura de familiars: la transposició de la Directiva de conciliació de 2019. Igualtat de tracte o igualtat d’oportunitats? Quins són els objectius i els models de referència?».

L’objectiu d’aquesta sessió és debatre sobre el model de llicències parentals i per a la cura de familiars, en diàleg amb el marc europeu. En concret, ens preguntarem com la legislació europea més recent en aquest àmbit, i que es materialitza en la directiva de conciliació de 2019, incideix sobre el model espanyol de llicències parentals vigent.
Ponents:
— Miguel de la Corte, interventor i auditor de la Seguretat Social i investigador sènior adscrit a la Universitat Catòlica de Lovaina.
— Gerardo Meil, professor i catedràtic de sociologia del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Madrid.
— Anna Escobedo, doctora en sociologia (2009) per la Universitat Autònoma de Barcelona i professora agregada de la Universitat de Barcelona.
Pendent de confirmar altres contribucions.
Les persones interessades heu de confirmar l’assistència responent al formulari següent:
https://www.iec.cat/jornades/transposicioWLB.asp