Torna a l'agenda

Nous talents en sociolingüística catalana: 10a edició

Organització:
Societat Catalana de Sociolingüística
dilluns 06 novembre 2023
17 h

Sala Nicolau d’Olwer 

La desena edició dels «Nous talents en sociolingüística catalana», una iniciativa de la Societat Catalana de Sociolingüística (SOCS) que reconeix els treballs de fi de grau i de fi de màster d’excel·lència en les diferents línies de recerca en sociolingüística. Els estudiants guardonats presentaran els seus treballs defensats en diferents universitats dels territoris de llengua catalana el curs 2022/2023.

A més dels actes de presentació, els treballs s’inclouran en el catàleg del Centre de Documentació de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, on podeu consultar el llistat de treballs premiats en les edicions anteriors (enllaç).
Els guardonats són:
  • Andrea Pons González amb «I mira lo que dic, from the Maresme lands». L’alternança de codi a les cançons de The Tyets (TFG, UPF)
  • Paula Marro García amb Les actituds dels pares sobre els parlants nadius i no nadius com a professors potencials dels seus fills (TFG, UdL)
  • Sergi Quitian amb Els usos lingüístics de professors i alumnes a l’aula de llengua catalana a l’ESO (TFM, UVic-UCC)
  • Neus Sánchez Mena amb Transmissió intergeneracional i socialització lingüística en les parelles lingüísticament mixtes a València i l’Horta Sud (TFG, UV)
  • Eloi Planas Vila amb Per què (no) aprendre català a l’Àrea Metropolitana de Barcelona? L’experiència d’estudiants adults de català d’origen estranger de Santa Coloma de Gramenet (TFG, UOC)
Per primer cop d’ençà de l’esclat de la pandèmia, els «Nous talents» recuperen la presencialitat. Aquells que no puguin assistir-hi presencialment, també podran seguir l’acte simultàniament a través de Zoom.
Enllaç de zoom (ID reunió: 826 3767 1851 i CA: SU4ndG)