Torna a l'agenda

Conferència Per uns serveis financers amb menor asimetria informativa. Organitzat per laSocietat Catalana d’Economia

Organització:

Societat Catalana d’Economia

dijous 29 setembre 2022
18 h

Dual (Sala Puig i Cadafalch de l’IEC i virtual)

Inauguració del curs 2022-2023 de la Societat Catalana d’Economia amb la conferència Per uns serveis financers amb menor asimetria informativa, a càrrec de Josep Soler Albertí, director general de l’Institut d’Estudis Financers, que ha estat també col·laborador de les administracions catalana, europea i nord-americana.

La trajectòria de l’Institut d’Estudis Financers, des que es va fundar el 1990, ha cercat posar a disposició de les entitats, els professionals i els usuaris del sector el coneixement financer pràctic més avançat, i promoure iniciatives per a reivindicar i millorar qualitativament les finances.

A la conferència es posaran de manifest les ineficiències, els tòpics i els dèficits de coneixement, de debat intern i de transparència que cal reconduir urgentment per tal de millorar la reputació de les entitats del sector i avançar cap a instruments de finançament més amplis i variats, o un estalvi millor retribuït.

Us hi podeu inscriure enviant un missatge a l’adreça: sce@iec.cat, indicant si voleu assistir-hi presencialment o bé mitjançant la plataforma Zoom.

Voleu estar informats i saber què fem a l'IEC?

Agenda, notícies, entrevistes, estudis, publicacions, actes… tota l’activitat de l’IEC al nou butlletí. Més accessible, més personalitzat i amb més contingut