Torna a l'agenda

Presentació del volum dels índexs i del cercador digital avançat de les Obres completes de Pompeu Fabra, en record de Joan Solà i Cortassa (1940-2010)

Organització:

Secció Filològica de l’IEC, Universitat Pompeu Fabra, departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Govern de les Illes Balears i Proa, amb la col·laboració de La Caixa

dijous 15 abril 2021
17 h

Dual (Sala Prat de la Riba i Zoom)

L’obertura de l’acte anirà a càrrec de Jordi Mir, membre de la Secció Filològica i codirector de les Obres completes de Pompeu Fabra, que serà el conductor de la primera part de l’acte. Després, hi intervindran Josep Lluch, editor d’Edicions Proa; Anna Pineda, investigadora postdoctoral a la Universitat Pompeu Fabra i i coordinadora de la confecció dels índexs de les Obres completes de Pompeu Fabra, i Lluís de Yzaguirre, professor de la Universitat Pompeu Fabra i i coordinador de la digitalització de les Obres completes de Pompeu Fabra.

Seguidament, tindrà lloc la conferència«Quan Solà “discrepava” de Fabra», a càrrec de Neus Nogué, professora de filologia catalana de la Universitat de Barcelona.

Tancaran l’acte M. Teresa Cabré, directora de la Càtedra Pompeu Fabra i presidenta de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC); Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans, i Àngels Ponsa, consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya.