Torna a l'agenda

Conferència: «Reptes per a la producció d’aliments d’origen aquàtic en un món cada cop més poblat», dins el cicle organitzat per les acadèmies Els aliments

Organització:

Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona

dijous 08 febrer 2018
19 h

Sala d’actes de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona (la Rambla, 115, Barcelona)

La Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona (RACAB) participa en el cicle interacadèmic Els aliments amb aquesta conferència.

Aquest cicle, que es va iniciar el mes d’octubre passat i s’allargarà fins al març, convida a conèixer les tendències alimentàries actuals i a reflexionar sobre la generació d’idees falses respecte als aliments. Quins són els nous mites? Quins es perpetuen? Com afecta aquest pensament la nostra salut? Quins remeis ens ofereixen els fàrmacs? Què pot fer per a nosaltres una microbiota saludable?

Programa del cicle.