Agenda

dijous  4 juny 2020
18 h
Conferència virtual «Science and identity. Alexander von Humboldt’s search for knowledge in a time of revolutions»

divendres  19 juny 2020
10.30 h
19th MetNet Meeting


:: Més activitats ::
 
22/02/2012
Es lliuren a l’IEC els premis de la II Olimpíada de Biologia

Jaume de Dios, de l’Escola Tecnos de Terrassa, ha obtingut la medalla d’or en la II Olimpíada de Biologia, una prova adreçada als alumnes matriculats del segon curs de batxillerat en un centre de secundària de Catalunya durant el curs 2011-2012 i que té per objectiu motivar el seu interès en l’estudi d’aquesta disciplina científica. Les proves es van celebrar l’11 de febrer, a la Universitat Autònoma de Barcelona, i els premis es van lliurar el dimarts 21 de febrer, a l’IEC.

La resta de guardonats són Marta Blanco, de l’escola La Miranda, de Sant Just Desvern, que ha obtingut la medalla de plata, i Xavier Hernández, de l’Escola Pia de Sitges, la de bronze. Tots tres, juntament amb dos classificats més, participaran en la fase estatal de l’Olimpíada de Biologia, que tindrà lloc a Múrcia el mes d’abril.

El mateix dia que es va fer l’acte de lliurament de premis, els setze finalistes de la II Olimpíada de Biologia van visitar les instal•lacions del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona i l’Institut de Ciències del Mar. L’organització de la II Olimpíada de Biologia és a càrrec de la Societat Catalana de Biologia, filial de l’IEC, i de diverses institucions, organismes i universitats relacionats amb les ciències de la vida.
 

Facebook mail

:: Tornar a la pàgina principal ::

 

 

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal


Amb el suport de

Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

i la col·laboració de

Ministerio de Ciencia e Innovación        Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Inici

Institució

Recerca

 

Llengua

 

Publicacions

Arxiu

Serveis

Serveis lingüístics

Transparència