29/09/2011

Una cinquantena de membres de la Casa de Velázquez visiten l’IEC


Una cinquantena de membres de la Casa de Velázquez —una escola superior francesa tutelada pel Ministeri d’Ensenyament Superior i de Recerca de la Universitat Francesa― han visitat, aquest matí, la Casa de Convalescència —seu de l’IEC—, la Sala d’Anatomia de la Reial Acadèmia de Medicina de Barcelona i la Biblioteca de Catalunya. El president de l’IEC, Salvador Giner, i el secretari general, Romà Escalas, han rebut i acompanyat el grup.

El president ha explicat què és l’Institut i quines funcions desenvolupa, i Escalas s’ha centrat a explicar el paper de l’IEC en la conservació del patrimoni artístic nacional i la vinculació de la institució amb la Biblioteca de Catalunya, que han visitat més tard de la mà de la seva directora, Dolors Lamarca.

L’IEC i la Casa de Velázquez van signar, el mes de març del 2010, un conveni marc de col·laboració per a desenvolupar projectes científics i artístics comuns. La Casa de Velázquez té per objectiu desenvolupar les activitats de creació i de recerca relatives a les arts, les llengües, les literatures i les societats del món hispànic i ibèric, iberoamericà i magrebí; i també participar en el desenvolupament d’intercanvis artístics i científics entre França i els països ibèrics.


 

‹‹123456...262